19.2 C
Pristina
Wednesday, June 7, 2023

Publikohen pamje të rralla të shkatërrimit të bazava ushtarake serbe nga NATO

- Advertisement -

Të rekomanduara

Pamje të rralla filmike janë publikuar nga “Zastava Film”, në 20 vjetorin e bombardimeve të NATO-së mbi Jugosllavinë

Që nga Beogradi deri në Gjilan, kudo baza shihen bazat serbe të shkatërruar nga bombat e avionëve të NATO-së në vitin 1999.

NATO nuk kishte bombarduar pothuajse të gjitha bazat dhe infrastrukturen e ushtrisë serbe në Kosovë, Serbi, Mal të Zi dhe Vojvodinë.

- Advertisement -

Në video shihen pasajot e bombardimit të avionëve të NATO-së mbi bazatë serbe.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -