9.1 C
Pristina
E enjte, 8 Dhjetor, 2022

Reparti i QKUK-së që i merr lakmi edhe Franca, përbëhet nga specialistë të jashtëzakonshëm

Rekomandime

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) po mburret me një repart të saj.

Bëhet fjalë për Kirurgjinë Maksillofaciale. Ky repart ka marrë lëvdata nga shumë pacientë dhe qytetarë të Republikës.

Pra, Kirurgjia Maksillofaciale është e vetmja ne Kosovës si e tillë ajo trajton këto sëmundje: -infeksionet e regjionit te gojës, kokës dhe qafës -traumatologjinë (aksidentet)e indeve te buta dhe te forta te këtij regjionit maksillofacial, -tumoret bëjnë dhe malinje e atij regjioni –

Po ashtu, anomalit e lindura dhe te fituara -estetika e fytyrës, disa sëmundje dhe sindrome te rralla.

Këto janë ne gjeneralë Klinika udhëhiqet nga Drejtori prof. Ass. Dr. Agron Bytyqi Shef i repartit ass. Dr. Shkëlzen Komoni Shef i sallës as dr. Arsim Kelmendi.

Më shumë artikuj

Të fundit