17.8 C
Pristina
E martë, 28 Qershor, 2022

Edhe qentë “të interesuar” për debatet politike, futen në studio

Rekomandime

Derisa në qytetin e Prizrenit po zhvillohej debati i kandidateve për deputetë nga partitë për emisionin Frontal, në studio e hapur u ‘futën’ disa qen.

Posa qentë u afruan afër mysafirëve, kandidatë për deputetë të partive sidomos ai, i AAK’së Ilir Baldemaj, nisi të akuzojë Arbër Rexhajnë dhe partinë e tij, se nuk kanë arritur asnjëherë të zgjidhin çështjen e qenve endacakë.

Duke u bazuar në këtë, ata iu drejtuan Rexhajt se nuk do mund të ia dilnin të qeverisnin asnjëherë në nivel qendror, meqenëse çështjet më të vogla gjatë qeverisjes në nivel lokal nuk ia folën t’i zgjidhin.

Vlen të theksohet, se debati i Frontal në Prizren, ishte një nga debatet më të ‘ashpra’ të realizuara deri më tani

Më shumë artikuj

Të fundit