Rrëfimi emocional i gruas nga Prizreni që u trajtua nga zemra në QKUK

0
111

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka postuar një video falënderuese për një grua nga Prizreni, e cila përmes një rrëfimi emocional ka treguar historinë e saj të probmeve me zemër.

Ferxhije Krasniqi, 74 vjeç nga Prizreni, ka thënë se si për 30 vite nuk ka pasur mundësi që të intervenoj për një problem në zemër për shkak të kushteve financiare.

Por, me aktivizimin e Klinikës së Kardiologjisë Invazive 24 orë në 7 ditë të javës në QKUK, ajo me tu paraqitur te mjeku është dërguar menjëherë në sallë për intervenim.

Videon e rrëfimit të saj e ka postuar ministri Ismaili në Facebook, i cili edhe ka falënderuar zonjën Ferxhije që i ka kujtuar edhe një herë arsyen pse ka punuar aq shumë që të krijoj këtë shërbim 24 orësh për kujdesin e zemrës dhe stentimin në QKUK.

Shikojeni videon: