-1.5 C
Pristina
E martë, 29 Nëntor, 2022

Rusia suspendohet nga Botërori 2022

Rekomandime

Pas apelit, Gjykata e Arbitrazhit për Sport tani ka përgjysmuar ndalimin origjinal katër-vjeçar i cili u dha në vitin 2019, megjithatë, kjo do të thotë ende se ata nuk do të jenë në gjendje të marrin pjesë në Kupën e Botës në Katar në 2022.

Ndalimi do të thotë gjithashtu se ata do të humbasin Lojërat Olimpike të planifikuara në Tokio verën e ardhshme dhe Lojërat Olimpike Dimërore 2022 në Pekin.

Pas apelit, Gjykata e Arbitrazhit për Sport tani ka përgjysmuar ndalimin origjinal katër-vjeçar i cili u dha në vitin 2019, megjithatë, kjo do të thotë ende se ata nuk do të jenë në gjendje të marrin pjesë në Kupën e Botës në Katar në 2022.

Ndalimi do të thotë gjithashtu se ata do të humbasin Lojërat Olimpike të planifikuara në Tokio verën e ardhshme dhe Lojërat Olimpike Dimërore 2022 në Pekin.

Më shumë artikuj

Të fundit