13.6 C
Pristina
Friday, June 9, 2023

Shija bizare e RTSH’së për program festiv-i argëtojnë shqiptarët me folk serb

- Advertisement -

Të rekomanduara

Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) duket se ka një shije tepër të çoroditur për muzikë

Ata edhe në ndërrimin e motmoteve kanë zgjedhur për të festuar me muzikë popullore serbe.

- Advertisement -

Kjo është parë në një video që kanë dërguar në adresë të Express disa persona që e kanë parë këtë detajë, të cilin edhe e kanë incizuar.

Në këtë video shihet një këngëtar i muzikës popullore serbe duke kënduar menjëherë pas ndërrimit të motmoteve.

Nuk është hera e parë që njerëzit në RTSH kanë shije për muzikë serbe, derisa në Tiranë ka vite që këngëtarët serb priten edhe më mirë se këngëtarë të tjerë shqiptarë në koncerte e mbrëmje festive atje.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -