Friday, July 19, 2024

Shiten për pak minuta biletat për ndeshjen Kosovë – Angli

- Advertisement -
- Advertisement -

Brenda pak minutash janë shitur të gjitha biletat për ndeshjen e së dielës ndërmjet Kosovës dhe Anglisë.

Bileta ka pasur në dispozicion vetëm për pjesën jugore pasi që për pjesët e tjera duket se ishin shitur më herët.

- Advertisement -

FFK-ja sot kishte paralajmëruar se biletat do të dilnin në shitje në ora 21:30, e ato janë shitur për pak minuta.

Në secilën pjesë të tribunave numri i shitjes së biletave ka shkuar në zero, që nënkupton shitjen e të gjitha biletave.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura