14.6 C
Pristina
Wednesday, September 20, 2023

Shtatë ankesa në Gjykatën Supreme, 72 orë për të vendosur

Rekomandime

Momentalisht në Gjykatën Supreme janë adresuar shtatë ankesa që kanë të bëjnë zgjedhjet e 6 tetorit. Gjykata Supreme pritet të vendos edhe për ankesat e 3 deputetëve të VV dhe për votat e ardhura nga Serbia.

- Advertisement -

Nisma Social Demokrate doli në konferencë për, në momentin kur PZAP e aprovoj ankesën e tyre.

Ky subjekt politik thanë se me anulimin e votave të ardhura nga Serbia, tashmë kanë fituar 6 mandate.

Por, një gjë e tillë ende nuk është krejt e sigurt.

- Advertisement -

Kjo pasi që tre kandidat për deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje kanë paraqitur ankesë në Gjykatë Supreme rreth kësaj çështje.

E në lidhje me këto ankesa ende nuk ka vendosur Gjykata Supreme.

- Advertisement -

Nga ky organ i drejtësisë, kanë bërë me dije se pos anëtarëve të Lëvizjes Vetëvendosje, ankesa janë pranuar edhe nga anëtar të tjerë të partive politike.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit