16.9 C
Pristina
Tuesday, April 9, 2024

Skandal: Mësueses nga Shkupi i dalin fotot nudo në Facebook

Rekomandime

Prindërit e nxënësve në Shkollën ‘’Llaze Angellovski’’ në lagjen Lisiçe e Re e Shkupit janë të revoltuar për shkak të angazhimit në shkollën e tyre të një mësueseje, e cila më herët ka qenë e larguar nga puna në Kumanovë.

Shkak për largimin e saj ka qenë publikimi i fotografive dhe incizimeve të veta erotike në facebook, kurse tani prindërit kërkojnë largim edhe nga shkolla Llazo Angellovski.

- Advertisement -

Nuk dihet ende nëse do të ketë një tjetër pushim të mësueses, po prindërit janë mjaft të vendosur që ajo nuk duhet të jetë më pjesë e shkollës.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit