Skandal në Serbi: Ipeshkvi serb humb telefonin në manastir, aty i gjejnë fotografi të zhveshura dhe mesazhe erotike

Një skandal ka shpërthyer në serbi pasi Ipeshkvi i Vranjës, Pahomija Gaçiq humbi telefonin e tij celular në Manastirin Prohor këtë vit, ndërkaq raportohet se kur në dioqezë gjetën telefonin e tij aty kishte foto të të rinjve të zhveshur si dhe mesazhe erotike.

Mediat serbe raportojnë se Peshkopi Pahomija konfirmoi se ai humbi telefonin e tij në kopsht ndërsa ishte duke punuar, dhe kur u pyet për fotografitë dhe mesazhet erotike, ai refuzoi kategorikisht të përgjigjej, transmeton Reporteri.net.

Ndërkohë fotografitë dhe mesazhet që supozohet se janë gjetur në telefonin e peshkopit Pahomija janë publikuar në mediat serbe.