A e keni ditur se ky është babai i Albin Kurtit?

E kemi parë shpesh me gruan dhe të bijën e tij nëpër tubime e nëpër media, por a e dini kush është babai i Albin Kurtit?

Albini është djali i Zaim Kurtit, të cilin e shohim rrallë, e rrallë kush e njeh.

Ai ekspozohet shumë pak nëpër media e publik, ndërsa “Bota sot” ua sjellë fotot e tij më poshtë:

Zaim Kurti
Zaim Kurti