6.8 C
Pristina
Friday, February 23, 2024

SuImi ndaj të moshuarës/ “Orenda” merr vendim për katër infermiere

Rekomandime

Rezidenca për të moshuarit në Pejë, ‘Orenda’ ka suspenduar katër infermiere për rastin ku dy infermiere suImojnë një të moshuar.

vendimin e kësaj qendre thuhet se Aurona Pelaj suspendohet pas suImit ndaj të moshuarës në kohën e kujdestarisë.

Ndërsa për infermieret tjera në arsyetim thuhet se kanë qenë në ndërrim bashkë më të dhe nuk e kanë lajmëruar rastin tek përgjegjësi.

Më shumë artikuj

Të fundit