Takimi i shumëpritur: Kurti në zyrë të Hashim Thaçit

0
112

Ka filluar në presidencë, takimi në mes të kreut të LV-së, Albin Kurtit dhe të parit të shtetit, Hashim Thaçit.

Presidenti i vendit do të mbajë një takim konsultativ me të parin e LV-së, Albin Kurtin ku do të diskutohet për mandatarin.

Të dy këta, nuk kishin arritur që të dakordohen për tri herë me radhë për ditën dhe orën se kur do të shiheshin, në komunikimin që e kishin bërë përmes letrave.

Në këtë takim, ku flitet për mandatarin, Kurti sic edhe ka njoftuar pëmes një video mesazhi shkon pa një marrëveshje koalicionin me LDK-në.