Tërmet në këtë qytet të Kosovës

Raportohet se një tërmet i dobët por që është ndjerë mjaftë fuqishëm nga banorët e Gjilanit.

Tërmeti ka ndodhur rreth orës 21.30 minuta

Mësohet dhe konfirmohet se epiqendra e tërmetit ishte në Uglarë, kurse fuqia e tërmetit ishte me magnitudë prej 2.1 shkallësh të Rihterit.

Lexues të meteoballkan kanë raportuar dhe konfirmuar gjithashtu dridhjet e tokes duke theksuar se ekziston një dozë shqetësimi dhe frike në mesin e banorëve megjithatë nuk besojmë se ka ndonjë arsye për shqetësim.