23.4 C
Pristina
Monday, June 5, 2023

Amerikanët nuk e dinë ku i bie shteti kundër të cilit do të duhej të luftonin

- Advertisement -

Të rekomanduara

“Independenti” britanik ka zhvilluar një anketë përmes të cilës nga qytetarë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka kërkuar të tregojnë në hartën memece ku i bie të jetë Irani, transmeton Koha.net.

Rezultati i anketës tregon se shumica e të anketuarve nuk ka mundur ta gjejë Iranin në hartë, ndonëse disa nuk kanë ditur se në Lindje të Afërme ende vazhdojnë konfliktet, ndërsa të tjerë, me gjithë faktin se nuk ia kanë dalë ta shënjojnë me saktësi pozitën e këtij shteti, angazhohen për luftë kundër Iranit.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -