Tërmet në Shqipëri

Një tjetër lekundje tërmeti është regjistruar në Shqipëri. Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit ka regjistruar në oret e para të mengjesit të sotem një tjetër goditje tërmeti në zonen e Korces, ku toka nuk po gjen paqe.

Sipas të dhenave që publikon IGJEUM lekundja ka qenë me magnitude 2.3 dhe ka pasur epiqender Nikolicen e Korces, zone qe edhe gjatë diteve të fundit ka qenë epiqender termetesh.
Për fat goditja nuk ka qenë e fortë, ndërkohe që banoret kanë kohë që rrinë me friken e perseritjes së lekundjeve të fuqishme.