4.7 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Tranohen çetnikët: Ngjyrosen dhe vendosen flamuj serb nga fshati Brezovic afër Plavës gjerë në afërsi të qytetit të Rozhajes

Rekomandime

Elementët radikal serb duke filluar nga fshati Brezovic afër Plavës e deri te tunelet në drejtim të qytetit të Rozhajes kanë vendosur me qindra flamuj të Serbisë duke i valëvitur në shtëpi dhe duke ngjyrosur mure të rrugëve e shtëpive me trengjyrëshen serbe.

Bashkëpunëtori i faqes tonë na i dërgoj sot këto foto, E gjithë kjo sipas tyre vjen si reaksion i ultranacionalistve serb që po kundërshtojnë ligjin e Lirive Fetare në Mal të Zi./Plava e Gucia Sot

Më shumë artikuj

Të fundit