2.3 C
Pristina
Sunday, December 3, 2023

Vetura dhe toka, residenca, banesa, viIa , kjo është pasuria e majme e Përparim Ramës

Rekomandime

Kryetari i komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka deklaruar pasurinë që e posedon në Agjencinë Kundër Korrupsionit. Ai i ka rreth 46 mijë euro para të gatshme në bankat e Londrës dhe në Prishtinë.

Si pasuri të paluajtshme, Rama ka deklaruar tri banesa, dy residenca, dy parcela toke, shtëpi, obejkt biznesi etj.

Te pasuria e luajtshme, Rama i ka deklaruar dy vetura dhe një koleksion pikturash.

Gjithashtu posedon këto aksione në shoqëri komerciale.

Ai i ka rreth 46 mijë para të gatshme në bankat e Londrës dhe në Prishtinë.

Këtu mund të informoheni më shumë rreth pasurisë së tij.

Më shumë artikuj

Të fundit