1.6 C
Pristina
Monday, December 11, 2023

VIDEO: Putini po përpiqet të qëndrojë drejt ndërsa këmbët e despotit shtrëngohen vazhdimisht gjatë fjalimit

Rekomandime

Valdimir Putini dukej se kishte vështirësi për të qëndruar në këmbë gjatë një fjalimi në Kremlin për Ditën e Rusisë.

Këmbët e Vladimir Putinit dukej gati sa nuk e lëshuan ndërsa despoti rus mbajti një fjalim në Kremlin për të shënuar Ditën e Rusisë. Putin u tha mysafirëve të mbledhur se rëndësia e unitetit dhe patriotizmit rus ishte “aq e qartë si kurrë më parë”, ndërsa një aparat fotografik i kapi këmbët e tij duke u lëkundur teksa qëndronte pas foltores.

Këmbët e Putinitpër një moment upanë sikur nuk po mbanin dot trupin gjatë fjalimit të liderin rus që dukej se po ndryshonte barazpeshën e tij për të qëndruar në nivel.

Më shumë artikuj

Të fundit