Vjosa Osmani: Faton Pecit ia kam zgjedhur vetë numrin 100

Kandidatja për kryeministre nga radhët e LDK-së, Vjosa Osmani, i ka dalë në përkrahje kandidatit për deputet nga Mitrovica, Faton Peci.

Gjatë një tubimi në Mitrovicë, Osmani ka deklaruar se ajo ia ka caktuar vetë numrin Pecit në listën zgjedhore të LDK-së.

“Me numër 100, ia kam zgjedhë vetë numrin Faton Peci”, ka thënë Osmani në këtë tubim.

Ndryshe, Faton Peci është kandidat i LDK-së për deputet dhe në listë zgjedhore mban numrin 100.