VV-ja mbledh qytetarët me autobusë për tubimin në Prishtinë

Gjatë dhjetë ditëve të fushatës zgjedhore, kandidatët për deputetë dhe ata për kryeministër kanë udhëtuar në çdo cep të vendit duke kërkuar votën e qytetarëve.

Mirëpo, sot në përfundimin e fushatës, partitë politike do të mbajnë takimet e tyre përmbyllëse.

Lëvizja Vetëvendosje tubimin përmbyllës të fushatës zgjedhore, do ta mbajnë në Prishtinë, saktësisht në sheshin “Skënderbeu”. E për këtë tubim Lëviza Vetëvendosje është mobilizuar duke mbledhur qytetarë me autobusë anë e kënd Kosovës, shkruan Reporteri.net.

Në listën e siguruar nga Reporteri, shihet orari i nisjes së autobusëve nga Mitrovica. Siç shihet në foton e mëposhtme, nisjet me autobusë fillojnë nga ora 17:30 nga fshati Kçiq i Mitrovicës, përkatësisht tek shkolla “Bislim Imeri” e më tutje, ndërsa nisja nga qendra bëhet në ora 18:00.

Përpos Mitrovicës, organizime të tilla nga Lëvizja Vetëvendosje për tubimin e sotëm po bëhen në tërë Kosovën.

Ndryshe, tubimi përmbyllës i Vetëvendosjes në Prishtinë pritet të mbahet në orën 20:00.