-0.9 C
Pristina
E premte, 27 Janar, 2023

250 euro për secilin qytetarë në Kosovë?

Rekomandime

450 milionë euro është shuma që do t’i kushtonte buxhetit të Kosovës, në rast se ndahen nga 250 euro për secilin qytetarë, për ta tejkaluar krizën ekonomike në kohë pandemie.

Këtë ide e ka dhënë një vullnetar në luftën ndaj Covid-19, Shenoll Muharremi.

Sipas tij, shteti nuk ka kapacitete që ta bëjë këtë për qytetarët, derisa ka marrë shembuj të ngjashëm nga vendet e rajonit, që tashmë kanë implementuar një ide të ngjashme.

Shikojeni reagimin e plotë:

Nëse Kosova?? i jep secilit qytetar të saj nga 250€ për me e ndihmuar ekonominë vendore, çka ndodhë? Po bankrotojshim??‍♂️. €450,000,000 për një masë kaq të vogël dhe thjeshtë. Sa për me kuptu sa kemi mjete në dispozicion.??‍?? Përndryshe disa shtete dhuruan vauçerë për qytetarët që të shpenzojnë më shumë për t’i përkrahur bizneset lokale dhe vendore.

Më shumë artikuj

Të fundit