“Çartet” Rexhep Qosja: Sulmon LDK-në dhe Rugovën

Rexhep Qosja një shkrimin e tij të fundit ka hedhur akuza të rënda ndaj Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK).

Sipas Qosjes, LDK tash e sa vite po e dhunon historinë e Kosovës.

Qosja shkruan se metodologjia me të cilën LDK e dhunon dhe e falsifikon historinë e Kosovës është metodologji tipike staliniste.

Ai po ashtu shkruan se LDK e urrente Adem Demaçin dhe UÇK-në.

Shkrimi i tij i plotë:

DHUNËTARËT E HISTORISË

Udhëheqja e Lidhjes Demokratike të Kosovës qe shumë vjet e dhunon historinë e Kosovës!

Udhëheqja e LDK-së e dhunon historinë e Kosovës duke e falsifikuar historinë e saj.

Meqenëse historia e Kosovës, e Kosovës si territor historik i Shqipërisë, është përbërës i historisë shqiptare në përgjithësi, kuptohet se udhëheqja e LDK-së po e dhunon historinë e popullit shqiptar!