16.1 C
Pristina
E mërkurë, 5 Tetor, 2022

Babai i Egzonit të aksidentuar kërkon ndihmë: Nuk i shitet shtëpia, e vë në shitje edhe veshkën

Rekomandime

Babai i Egzon Kryeziut, të akidentuar gjatë dhjetorit të vitit të kaluar, ka kërkuar ndihmë financiare nga shokët e tij për shërimin e djalit. Thotë se e ka vënë shtëpinë në shitje, por akoma s’e ka blerë askush. Ai thotë se për shërimin e djalit po e mendon ta ofrojë për shitje veshkën.

Ramë Kryeziu, babai i Egzonit që u aksidentua rreth 10 muaj më parë, në një postim në Facebook, thotë se është shumë ngushtë për shërimin e djalit të tij.

Ai thotë se i duhen edhe 30 mijë euro për shërimin e plotë të djalit, e për këtë po kërkon zgjidhje deri te mundësia për shitje të organëve të tij.

Postimi i plotë:

APEL PËR NDIHMË

Me këtë apel po ju drejtohem shokëve të facebookut për ndihmë (949). Siq e dini djali im Egzon Kryeziu ka pësuara lendime të renda trupore në aksident trafiku me 29.12.2018. Nga 01.01.2019. gjendet në tretman mjekësor në Stamboll ku është nënshtruar 6 herë intervenimit kirurgjik në kokë. Tretmani deri tanishem ka kushtuar rreth 230.000 Euro, shuma e cila është siguruar nga donator dhe bamirësit të shumtë për çka familja Kryeziu ju është falenderues përjetësishtë. Jam i vetëdijshem se në boten shqipëtare ka shum raste-nevojtarë për ndihmë dhe qe njerëzit bamirës nuk munden të ju ndihmojn të gjithëve

Djali im Egzon Kryeziu është tani në fazen finale të rehabilitimit. Mjekët parashikojn minimum dhe 3 muaj rrehabilitim për çka mungojn mjetet rteth 30.000 euro. Muajin Shtator e kam pagu duke mare kredi bankare. Per muaj tjer nuk kam mjete. E kam qitë shtepinë me truall në shitje – por nuk po shitet. Si prindë jam i obliguar t’i dal në ndihmë djalit qe mos të lo në këtë gjendje, me këtë APEL I DREJTOHEM SHOKËVE TË FACEBOOK (949) QE TË.MË NDIHMOJN SA TË KANË MUNDËSI ME PAGU MUAJIN TETOR. Për muaj tjer jam në kerkim qe te qesë në shitje një veshkë timin dhe të sheroj djalin. Zoti ju bekoftë

Më shumë artikuj

Të fundit