25.7 C
Pristina
E martë, 5 Korrik, 2022

Borë deri në gjysmë metri midis Evrope

Rekomandime

Alpet zvicëriane janë zbardhur tërësisht nga bora. Madje, niveli i borës në disa alpe ka shkuar deri në 50 centimetra.

Zona e Gotthard Pass është më e ftohtë dhe me reshje më të mëdha të borës.

Temperaturat janë deri në -16 gradë, ndërsa pritet rënje e tyre edhe më e madhe në ditët në vijim.

Më shumë artikuj

Të fundit