12.3 C
Pristina
Wednesday, September 27, 2023

E mahnitshme: Kjo është Shqiptarja 16 vjeçare që e prezantoi shqiptarët në samitin e NATO-s

Rekomandime

Studentja kosovare e shkencave politike ne Universitetin Karlovi, njëherësh edhe e albanologjisë në Universitetin e Charlesit Blerta Sejdija prezantoi shqiptarët në samitin e NATO-s në Pragë të Çekisë.

Vetëm 16 vjeçare, vajza me origjine nga Kosova e cila studion në Fakultetin Filoziofik të Universitetit të Karlovy në Republikën Çeke.

- Advertisement -

Blerta Sejdija e cila jeton në Republikën Çeke është studente e shkencave politike, njëherësh edhe të albanologjisë në Universitetin e Charlesit.

Ajo studion për marrëdhënie ndërkombëtare në Universitetin e Pragës dhe së fundi ka prezantuar denjësisht shqiptarët në samitin e fundit të NATO-s që u mbajt në Pragë.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit