17.5 C
Pristina
Friday, April 12, 2024

“Cepi i botës” xhirohet nga Droni, spektakël i vërtetë !

Rekomandime

Një djalosh nga Letonia kë bërë një filmim me dronin e tij në lumin Daugava në Letoni, dhe ky filmim i ka çmendur të gjithë ata që e shikuan këtë video

Nga ky filmim janë ngritur hipoteza se “A është toka e rrubmullakët apo e sheshtë?”.

- Advertisement -

Por çfar mendoni ju:

A ëshë toka e sheshtë?

Ndoshta dikush mund ta besojë këtë, edhe pse bëhet fjalë vetëm për një iluzion optik.

- Advertisement -

Këto pamje janë filmuar me anë të një droni pranë digës së lumit Daugava në Letoni dhe dhurojnë spektakël të vërtetë visual, teksa qielli reflektohet në ujë.

I gjithi ky imazh duket sikur aty është fundi i botës.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit