Dënohet me 71 vjet heqje lirie, reagimi i tij çuditë gjithë sallën

0
126

Kameron Willson ka habitur të gjithë me sjellën e tij para gjykatësit dhe familjarëve në sallë, kur iu shqiptua dënimi.

Willson, u dënuar me 71 vjet heqje lirie, për shkak të qindra dhunimeve, dhe 5 ekzekutimeve që kishte kryer.

Por, ajo që nuk pritej nga askush qe reagimi i tij, që qeshte pa ndalë dhe duartrokiste.

Ngjarja ka ndodhur në një gjykatë në Afrikën e Jugut, dhe kur iu dha dënimi në sallën e gjyqit ishin edhe familjarët e të të dhunuarve, dhe të vrarëve nga Kameron Willson.

Sjella e tij ka irrituar edhe më shumë ata, por për një vrasës e përdhunues si ai, kjo nuk kishte shumë rëndësi.

Kameron nuk ishte penduar aspak për krimet që kishte kryer, madje kur iu përmend viktima e fundit të cilën e kishte therur 98 herë me thikë, ajo qeshte.