16.6 C
Pristina
Wednesday, September 20, 2023

Diplomimi i ushtarëve te rinj te Kosovës përmes fotove

Rekomandime

Gjatë ditës së sotshme në kazermën “Adem Jashari”, 337 rekrutë të rinj të Forcës së Sigurisë së Kosovës bën betimin.

Kjo është gjenerata e dytë e FSK-së pas trajnimit bazik nëntë javorë Komandën e Stërvitjes në Ferizaj, shkruan Indeksonline.

Nga këta rekrutë të rinj, 251 ishin meshkuj, 47 femra dhe 38 pjesëtarë nga radhët e komuniteteve.

- Advertisement -

Më poshtë mund ta shihni diplomimin e ushtarëve të rinj përmes fotografie.

- Advertisement -

- Advertisement -

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit