21.3 C
Pristina
Monday, June 5, 2023

Donte të kapte agimin e parë të 2020’ës, fotografon fenomenin e rrallë

- Advertisement -

Të rekomanduara

Një burrë, i cili u ngjit deri në majë të malit për të bërë një foto të agimit të parë të vitit 2020, ka kapur një fenomen të rrallë me aparatin e tij fotogragik. Teksa thuajse më shumë se gjysma e botës u zgjua më 1 janar me dhimbje koke, gojë të tharë dhe kujtimet e vitit të shkuar, alpinisti Rhys Pleming nisi dekadën e re duke ngjitur majën Snowdon, e cila është pika më e lartë në Wales.

Rhys dhe shoku i tij alpinist kaluan përmes shtegut Lanberis për të kapur agimin dhe lindjen e parë të diellit të kësaj dekade. Lodhja e mundi i tij u shpërblye më së miri, pasi ai arriti të shikonte dhe fotografonte fenomenin e rrallë, të njohur si spektri Brocken.

- Advertisement -

Imazhet mahnitëse të realizuara gna alpinisti tregojnë një prani engjëllore që duket sikur vjen nga një tjetër botë dhe shfaqet në re, e rrethuar nga ylberi dhe një rreth drite.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -