E rëndë: Nëna kosovare lidh fëmijën dhe e nxjerr xhiro në qytet

0
140

Dashuria e nënës për fëmijën është aq e pafundme, aq e pastër dhe aq e bukur, saqë fjalët nuk mund ta përshkruajnë.

Por ditët e sotme ka edhe nëna që siç duket lodhen aq shumë me përkujdesjen që duhet t’ia japin fëmijës së tyre, sa bëjnë veprime tejet të rënda që nuk shpjegohen dot.

Këtë e dëshmon së fundmi një video e shpërndarë në rrjetet sociale, ku tregon se si një nënë në Prishtinë e ka lidhur si kafshë fëmijën e saj ndërsa bën xhiro në qytet, në vend që ta mbajë për dore.

Por pamje të tilla janë parë edhe në të kaluarën, pasi një nënë tjetër ishte fotografuar në sheshin “Nënë Tereza” në Prishtinë, ku e kishte lidhur fëmijën sikurse lidhen kafshët.