Policja e Kosovës ia pa sherrin një dënimi që e shqiptoi në komunikacion, i ndodhi çka nuk e priste

0
180

Policia e Kosovës në raportin 24-orësh ka njoftuar se zyrtarja policore serbe në Graçanicë është sulmuar nga i dyshuari K/Serb pasi të njëjtit i kishte shqiptuar një dënim.

I dyshuari ka sulmuar fizikisht viktimën femër K/Serbe përderisa ajo ishte në postë.

Sipas viktimës gjatë sulmit ankuesi e ka përmendur një dënim që viktima i kishte shqiptuar më herët të dyshuarit.

I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.