13.5 C
Pristina
Tuesday, May 30, 2023

Familjes Terziu i duhet ndihmë për vajzën (VIDEO)

- Advertisement -

Të rekomanduara

Kronika e mëposhtme ka të bëjë me një vajzë që ka telashe mendore, e cila jeton në kushte shumë të vështira me vëllanë e vogël dhe me ish-burrin e nënës.

Ky i fundit po kërkon ndihmë nga shteti, si për jetesë më të mirë, ashtu edhe për trajtimin e vajzës.

Kronikë e gazetarit Rilind Matoshi.

- Advertisement -

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -