Fejohet këngëtarja Lule Mustafa, kjo është fotografia speciale

0
1109

Këngëtarja e njohur Lule Mustafa mbrëmë në një ceremoni private mes familjarëve dhe miqëve të ngushtë, dashurinë e saj e ka kurorëzuar me fejesë.

Në bazë të fotografisë, Lulja shfaqet si një Princeshë e përrallave, me një fustan tejet elegant, derisa dhe i fejuari i saj ishte kombinuar goxha me ngjyrat e kostumit.

E ç’të themi tjetër, përveçse urojmë çiftin e ri që t’ju realizohen planet ashtu siç ata dëshirojnë…