21.7 C
Pristina
Sunday, April 7, 2024

Fluturoi 10 metra në ajër, centimetrat e ndajnë pilotin nga vdekja

Rekomandime

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur me Luke Mossey në kampionatin e Bennetts British Superbike.

Piloti është rrëzuar në provat zyrtare duke uturuar në ajër dhe duke rrëshqitur rreth 30 metra në pistë.

Ai rrëzohet nga motori dhe fati i tij i mirë ishte që kundërshtari që kishte pas vetes po nuk po ecte shumë shpejt dhe arriti të shmangte shkeljen e Mossey.

- Advertisement -

Ky i fundit shpëtoi mirë duke marrë parasysh aksidentin e tij të rrezikshëm, pasi pësoi vetëm disa fraktura në trup.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit