Fotografi e rrallë e Hashim Thaçit, Kadri Veselit e Elmi Reçicës duke ngrënë bukë

Një fotografi e realizur vite më parë, para luftës është duke qarkullaur së fundi ku në të janë Presidenti Hashim Thaçi, kryetari i PDK’së Kadri Veseli, e Elmi Reçica, Ferat Shala, Fatmir Xhelili, etj.

Kjo fotografi është realizuar diku në malet e Kosovës, ku ata shihen duke ngrënë bukë me shumë persona tjerë.

Kujtojmë që në zgjedhjet e 6 tetorit, Kadri Veseli dhe Elmi Reçica ishin personat më të votuar nga Partia Demokratike e Kosovës.