16.3 C
Pristina
Saturday, June 10, 2023

Grimeri i famshëm shqiptar blen zyrat që pastronin dikur prindërit e tij në New York

- Advertisement -

Të rekomanduara

Grimeri i njohur shqiptar me famë botërore, Mario Dedivanovic, ka festuar të martën ditëlindjen e tij të 37-të.

Me këtë rast, urime të shumta nga miq, kolegë e familjarë nuk munguan, e madje një i tillë erdhi edhe nga vet Kim Kardashian.

Super ylli i serialit “Keeping up with the Kardashians” e ka falënderuar grimerin me prejardhje shqiptare, si një ndër bashkëpunëtorët e saj më të zellshëm ndër vite.

 

View this post on Instagram

 

Omg. I got the keys today to my new offices in NYC on my 37th birthday. ?? I woke up happy and excited for the future and also overwhelmed because this has been one of my dreams for over 2 decades. When my parents came to this country, they cleaned offices like this one here for so many years. I always dreamed that I would live in NYC on the upper east side and be within walking distance of my own offices (And I dreamed that I would do it in sneakers and a t-shirt! my way 😉 ?Today, that dream came true…20 years later. Listen, I know that seems like a very long time to a lot of you but I’m thankful for the long journey, the struggle and all the years and hard work leading up to this. I am wiser now. I am more experienced. I am becoming the man I’ve always envisioned. This is just one more step on this long journey. Or I like to say it’s one more piece of the puzzle. To all of the artists out there – Please don’t ever give up on your goals and dreams. It takes many years for most people. Trust me, I’ve almost given up several times myself. Push through and believe in yourself. Be strong. Thank you for all of your support through the years & for making this Bronx boys dreams come true ? This is just the beginning of the next chapter ? I love u all.. Ok I’ll shut up now xox #MakeupByMario ??

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on

- Advertisement -

Duke qenë se Mario është një biznesmen mjaft i famshëm në New York, ai së fundmi ka zgjeruar hapësirat e aktivitetit të tij, duke blerë zyre të reja.

E veçanta e kësaj është si pikërisht në ditëlindjen e tij të 37-të, Dedivanovic ka blerë zyrat që dikur pastronin prindërit e tij, kur kushtet e familjes ishin shumë të dobëta në fillimet e tyre në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në një postim të sinqertë të bërë në rrjetin social Instagram, Mario shkruan se çdokush duhet të ketë motiv për t’i çuar gjërat përpara, sepse mbase edhe ata një ditë do t’ia arrijnë qëllimit, siç bëri ai.

- Advertisement -

“O Zot i madh. Mora çelësat sot në zyrat e mia të reja në New York në ditëlindjen time të 37-të. U zgjova i lumtur dhe i ngazëllyer për të ardhmen sepse kjo ka qenë një nga ëndrrat e mia për më shumë se dy dekada. Kur prindërit e mi erdhën në këtë vend, ata pastruan zyra si kjo këtu për kaq shumë vjet. Unë gjithmonë ëndërroja që të jetoja në New York në anën e sipërme lindore dhe të isha brenda distancës në këmbë nga zyrat e mia (Dhe ëndërroja që ta bëja atë në atlete dhe një bluzë! Rruga ime;) – Sot, ajo ëndërr u bë realitet … 20 vjet më vonë. Dëgjo, unë e di se kjo duket si një kohë shumë e gjatë për shumë prej jush, por unë jam mirënjohës për udhëtimin e gjatë, luftën dhe tërë vitet dhe punën e palodhur që çon deri në këtë pikë. Tani jam më i mençur. Jam më me përvojë. Unë jam duke u bërë njeriu që e kam parashikuar gjithmonë. Ky është vetëm një hap më shumë në këtë udhëtim të gjatë. Ose më pëlqen të them se është edhe një pjesë e enigmës. Të gjithë artistëve atje – Ju lutemi mos hiqni dorë kurrë nga qëllimet dhe ëndrrat tuaja. Duhen shumë vite për shumicën e njerëzve. Më beso, pothuajse kam hequr dorë disa herë nga vetja. Vazhdoni dhe besoni në veten tuaj. Bëhu i fortë. Faleminderit për gjithë mbështetjen tuaj ndër vite dhe për realizimin e këtyre ëndrrave. Ky është vetëm fillimi i kapitullit tjetër. Unë ju dua të gjithëve”, ka shkruar Mario Dedivanovic në Instagram.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -