“Hajde bëjmë s…. në Kuvend, aty e bëjnë të gjithë”, deputetit shqiptar i dalin mesazhet private me një femër: Do e bëjmë treshe…

Deputetit Kujtim Gjuzi i është publikuar një bisedë me një vajzë, të cilës i premton favore në këmbim të marredhenieve intime.

Video është publikuar nga ana e faqjes në Facebook ‘’denonco”, ku mes të tjerave një adresë në emër të Gjuzit në Instagram, i premton një vajze se do ti jepte akreditim në Kuvend, në këmbim të s.e.ksit.

Sipas Gjuzit në Kuvend të gjithë deputetët kryejnë marrëdhënie s e k suale, madje në një moment ai flet se vajzës, e cila mbetet anonime, do ti mundësonte hyrjen dhe në presidencë.

Në një moment gjatë bisedës Gjuzi i propozon vajzës që të bëjnë treshe me presidentin Meta, për të cilin thotë se e ka mik, pavarësisht kundërshtive politike që kanë mes tyre.

Ndërkohë lidhur me këtë ka reaguar dhe vetë Gjuzi, i cili thotë se kushdo që sajon video false do të përballet me padi penale.

“Sqarim Publik. DEPUTETI Kujtim GJUZI S’BEN NGACMIME S E X NE MESANXHER A TELEFON, KUSH SAJON VIDIO FALS DO NDIQET ME PADI PENALE”, shkruan Gjuzi në rrjetet e tij sociale.