Jakup Krasniqi për herë të parë tregon talentin e tij ‘të fshehtë’

Kryetari i Këshillit Kombëtar të NISMA’s, Jakup Krasniqi, ka publikuar disa punime të tij të rralla, përgjatë kohës sa ishte në burg, shkruan Gazeta Metro.

Krasniqi përmes një postimi në rrjetin social Facebook, i ka prezantuar disa vizatime të tij, për të cilat tregon dhe periudhën kur janë bërë.

“Vizatime në burg, gjatë viteve: 5 prill 1981- 23 korrik1991”, ka shkruar ai bashkëngjitur fotografive.

Kujtojmë se partia e Krasniqit me gjasë nuk e ka kaluar pragun në këto zgjedhje, mergjithëse, pritet të rinumërohen edhe disa vendvotime të tjera.