Kali futet në kafene dhe i frikëson të gjithë

Në vend së një fushe të hapur, kali u drejtua në barin më të afërt të basteve sportive dhe tmerroi të gjithë klientët brenda lokalit.

“Ishte shumë panikë, ende nuk mund të besoj se kjo ka ndodhur,” tha pronari i barit Stephan Jasmin për Reuters.

Një video tregon kafshën që pendohet në bar, pasi ajo duket se po largon diçka nga këmbët e saj, që duket të jetë shala e kalit.

Siç tregohet në video, kali vrapoi në pjesën e përparme të banakut, pastaj u kthye për tu drejtuar nga hyrja.

Konsumatorët mund të shihen duke kërcyer prapa barit dhe duke ikur për t’i shpëtuar kalit.

Arratisja ndodhi më 24 shtator, raporton Reuters.