9.6 C
Pristina
Monday, February 26, 2024

Kaluan 15’të minuta nga orari i paraparë, mësoni kur fillon super-meçi i shumëpritur

Rekomandime

U paralajmërua fillimisht që meçi mes Joshuas dhe Ruizit do të fillojë nga ora 21:30, por që tashmë kanë shkuar afro 15’të minuta dhe ende nuk kanë filluar.

Arsyeja është se takimet tjera që ishin paraprake, ende nuk janë zhvilluar, kësisoj, dueli i shumëpritur pritet të fillojë brenda 20’të minutash.

Gjithsesi, mbetet të shihet nëse ajo do të jetë koha e saktë, por ajo që është e rëndësishme, ne do t’iu raportojmë në kohë reale për çdo ndryshim eventual.

Më shumë artikuj

Të fundit