Kaq shumë ka humbur peshë Atifete Jahjaga!

Atifete Jahjaga publikon imazhe nga përditshmëria duke u marrë me aktivitete të ndryshme.

Në rrjetin social ‘Instagram‘, nuk mungojnë postimet nga Fondacioni i saj duke përkrahur gratë, ku merr pjesë në takime të ndryshme.

Ajo publikon imazhe me ndjekësit, derisa merr like dhe komente të shumta. Shpesh herë komentohet edhe për dukjen. Në një foto, ajo shihet e veshur me pantolla me ngjyrë të bardhë dhe një bluzë me ngjyrë të kuqe teksa vëmendjen e merr pesha e ish presidentes, ajo me sa shihet ka humbur shumë peshë.

Disa ndryshime në fytyrë me ndërhyrje kirurgjike, dhe rënia në peshë e ka ndryshuar rrënjësisht atë, këtë që po e themi e tregon edhe fotoja e mësipërme siç e pat edhe ju.