Kelmendi: LDK i humbi zgjedhjet pse nuk më kishin mua në listë

Ramiz Kelmendi, biznesmeni që së fundmi i është bashkuar PDK’së, ka thënë se ish-partia e tij, LDK i ka humbur zgjedhjet pse atë nuk e ka pasë në listë deputetësh.

‘’LDK i ka humb zgjedhjet me mungesën time në listë. Kalimi në PDK ka qenë me i tregu që është lëvizje e prej 3-4 për qind e gjitha votave.

Kjo ndikon shumë’’, ka thënë Kelmendi sonte në RTV Dukagjini.Lëvizjet time kanë qenë, pastërtia ime juridike që ekziston dhe mbështetja e Kadri Veselit.