23.6 C
Pristina
Tuesday, April 9, 2024

Kënduan këngë për UÇK-në në Ulqin, 5 kosovarëve u ndalohet hyrja në Mal të Zi

Rekomandime

Pesë turistë kosovarë që kënduan këngë për UÇK-në të mërkurën në Ulqin, janë ndaluar të hyjnë në vend për 6 muaj dhe janë gjobitur me 360 euro secili.

- Advertisement -

Ndaj të rinjve kosovarë janë ngritur akuza për shkelje të ligjit për prishje të rendit dhe qetësisë publike për shkak se kënduan me zë të lartë këngë për UÇK-në.

Sipas ‘Antena M’ gjatë seancës gjyqësore të rinjtë pretenduan se ishin nën ndikimin e alkoolit.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit