Kështu duken 10 euro false që po qarkullojnë më të madhe në Kosovë

0
397

Dr.Med.Sabah Fetahu ka publikuar në faqën e tij një facebook një kartmonedhë 10 euroshe, e cila është në qarkullim në Kosovë dhe duket si origjinale, raporton Korrespodenti.

Ky është postimi i i plotë i Dr.Med.Sabah Fetahu:

Po e ndjejmë të obligueshme të publikojmë këtë fotografi, në të cilën shohim se në pjesën e majtë të kartmonedhës, gjindet përshkrimi “THIS IS NOT LEGAL TENDER, ITS USED FOR MOTION PROPS”.

Këto kartmonedha po qarkullojnë në Kosovë, me të cilat po kryhen pagesa dhe të cilat në dukje duken origjinale.

Andaj ju lutemi ta shpërndani këtë njoftim, me qëllim që të njoftoni të gjithë qytetarët e Kosovës!