KFOR-i jep një paralajmërim të papritur

0
128

  

Lajme DitoreTë përgjithëshmeSportKulturaHistoriThënieOpinioneIdentifikohu

Ballina  Lajme Ditore  KFOR-i jep një paralajmërim të papritur

LAJME DITOREKFOR-i jep një paralajmërim të papritur

September 1, 2019 

328

 

0

Facebook

Twitter

Misioni i KFOR-it po vijon me stërvitje në të gjithë territorin e vendit.

Në ditët e ardhshme është paralajmëruar se do të ketë disa lëvizje të trupave të KFOR-it në pjesë të ndryshme të Kosovës.

Sipas KFOR-it, kjo është vetëm një stërvitje normale dhe se situata mbetet nën kontroll.

“KFOR-i vazhdon të stërvitet për të qenë i gatshëm dhe të garantojë siguri për të gjithë njerëzit në Kosovë. Në ditët e ardhshme do të ketë disa lëvizje të trupave të KFOR-it në pjesë të ndryshme të Kosovës. Kjo është vetëm një stërvitje normale e zbarkimit dhe procedurave. Situata mbetet nën kontroll, pa asnjë shenjë kërcënimi të mundshëm”, thuhet në njoftim.