“Të fortit” e Deçanit bëhen bashkë

0
127

Deputeti i Partisë Socialdemokrate, Dardan Molliqaj sa ishte pjesë e Lëvizjes Vetëvendosje, shpesh i kishte thumbuar anëtarët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.

Njëri ndër të thumbuarit nga Molliqaj, ishte deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj.

Në një shënim në Facebook, Molliqaj kishte pyetur se “ku është Daut Haradinaj, tash pas publikimit të rezultatave të zgjedhje”.

Në mënyrë ironike, Molliqaj kishte yetur se mos Haradinaj është duke i numëruar votat e tij në Beleg.

Por tash pas nënshkrimit të koalicionit mes AAK-së dhe PSD-së, Daut Haradinaj dhe Dardan Molliqaj, kanë treguar afërsinë mes veti.

Daut Haradinaj ka postuar një fotografi në Facebook, duke shkruar foto rasti.