11.8 C
Pristina
Saturday, December 2, 2023

Komuna e Gjilanit e detyron të paguajë 50 euro gjobë për nënën e vdekur

Rekomandime

Fatlum Demiri, qytetar i Gjilanit, është ankuar për arsye se komuna e ka detyruar të paguajë gjobë prej 50 eurove për arsye se nuk e ka paraqitur me kohë vdekjen e nënës së tij.

Ai tha se pasi ka shkuar ta marrë certifikatën e vdekjes i është dashur të paguajë gjobë prej 50 eurosh.

“Por sot isha deshmitar i një marrije të madhe në Komunën tonë të dashur, Gjilan. Pasi që isha për të lajmëruar vdekjen e nënës dhe për ta marrë një certifikatë të vdekjes, më thanë që duhet paguar 50 euro gjobë”, ka shkruar ai në Facebook.

Sipas tij, arsyetimi i zyrtarëve komunalë ishte se nuk e ka njoftuar me kohë vdekjen e nënës.

“Arsyetimi i tyre ishte: Mos lajmërimi me kohë i vdekjes, se qashtu thotë ligji qe 5 vjet (edhe pse s’u zbatu kurrë deri para pak muajsh)”, – ishin fjalët e vetë zyrtarëve komunalë”, ka thënë ai.

Më shumë artikuj

Të fundit