13.2 C
Pristina
Monday, May 29, 2023

Kryeparlamentari çek midis Serbisë: Çekia nuk e tërheq njohjen për Kosovën

- Advertisement -

Të rekomanduara

Duke iu drejtuar deputetëve të Kuvendit të Serbisë, kryetari i Dhomës Përfaqësuese të Parlamentit çek, Radek Vondraçek, tha sot se nuk mund të pritet tërheqja e njohjes së pavarësisë së Kosovës nga Çekia, pavarësisht se ajo njohje nuk ka pasur mbështetje unike në këtë vend, raporton “Danas” i Beogradit.

Kryetari i Dhomës së Komunave të Parlamentit Czechek përsëriti se Republika Czecheke mbështet Serbinë në rrugën e saj drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropian, pasi “historia ka treguar qartë se stabiliteti i Evropës nuk është i mundur pa Ballkanin Perëndimor dhe stabiliteti i Ballkanit nuk është i mundur pa përfshirjen e Serbisë”.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -