Kurti: Shkëmbimi territoreve ka marrë fund, kjo është oferta ime për Serbinë

Kreu i Vetëvendosjes, Albin Kurti, ka deklaruar se ideja e shkëmbimit të territoreve dhe diskutimet mbi harta kanë marrë fund me ardhjen e Vetëvendosjes në pushtet.

Oferta ime për Serbinë është lista e kërkesave për borxhin që na e ka për obligimet e luftës.

Serbia duhet ta shohë veten në pasqyrë dhe jo shqiptarët me dylbi. Vuçiç thotë që nuk mund ta njoh Kosovën me këto kufij.

Dhe së dyti, me thoni çfarë kërkoni dhe ne jemi gati t’ja u japim. Këto kushtëzime ne nuk i pranojmë.

Zgjidhje territoriale me lapsa e harta në dore, kjo ide merr fund me ne. Jo harta me president republike.

Jo marrëveshje pa dialog.

Jo dialog për kufij.

Këto janë qëndrimet e mia.

Vuçiç duhet ta kuptoje njëherë e mire çdo të thotë ardhja e VV në pushtet.

Dhe ai besoj e di shume mirë”,- tha Kurti.